11. februar 2021

Webinar om piratbekæmpelse - sidste nyt

I dag (den 11. februar 2021) kl. 1500 vil generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe byde velkommen til Atlantsammenslutningens webinar om pirateri og piratbekæmpelse. Som supplement til webinaret udgives her en minipublikation om, hvad pirateri er.

af sekretariatschef Niels-Ole Mannerup

Via Atlantsammenslutningens profil på Facebook kan man fra kl. 1500 følge dagens spændende webinar om pirateri og piratbekæmpelse.

Fire oplagte oplægsholdere - CEO Hans Tino Hansen, Risk Intelligence; ambassadør Jens-Otto Hornslund; Udenrigsministeriet; sikringschef Morten Glamsø, Danske Rederier; og generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe, Atlantsammenslutningen - er klar til at bidrage med viden og indsigt i en verden, der er kold og kynisk, og hvor uskyldige mennesker kan dø, hvis ikke der tages hånd om udfordringerne langt fra Danmarks grænser. Danmark er parat til at tage hånd om udfordringer, hvilket sker i regi af Udenrigsministeriet og Forsvarsministeriet...og det er sikkert ét af de emner, som bliver berørt under dagens webinar.

Som supplement kan Atlantsammenslutningen præsentere en minipublikation, der giver en nem og overskuelig indsigt i fakta om pirateri.

Minipublikationen er skrevet af generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe, som er én af de førende danske eksperter udi pirateri og piratbekæmpelse.

Minipublikationen kan downloades her.

Den 11. februar 2021 kl. 1225/nom