12. februar 2019

Personalenyt den 12. februar 2019

Farvel og goddag til medarbejdere i Tænketanken Atlantsammenslutningen

Omkring årsskiftet kom de første praktikanter fra ”det nye kuld” (2019-I) til; og ved overgangen til februar 2019 blev Tænketanken Atlantsammenslutningen fuldtallig. På samme tidspunkt forsøger vi at lette kontakten til sekretariatet, som nu har fået sit eget telefonnummer.

Ændringer i Tænketanken Atlantsammenslutningens medarbejderstab

Tænketanken Atlantsammenslutningen har ved udgangen af januar 2019 sagt farvel til kommunikationsmedarbejder, journalist Kirstine Ottesen; fuldmægtig, cand.mag. Ida Alban Adler; praktikant, stud.soc. Jens-Peter Hau; og praktikant, stud.scient. Helena Lütken. I forbindelse med praktikanternes tilknytning til Tænketanken Atlantsammenslutningen har de bidraget til hverdagen som projektledere på afvikling af bl.a. konferencer og seminarer, ligesom de har været medforfattere på bl.a. atlantbriefs, artikler m.v. Vi takker for, at Tænketanken Atlantsammenslutningen har haft glæde af deres tilstedeværelse.

Den 14. januar 2019 kunne Tænketanken Atlantsammenslutningen byde velkommen til praktikanterne Anja Danka, Linnea Kjølstad Larsen og Søren Brygger Therkelsen; og med begyndelsen af februar 2019 har vi kunnet byde Martin Olsen velkommen som praktikant. Lige nu er vores praktikanter ved at finde sig til rette, men i løbet af kort tid vil de hver især koncentrere sig om fagspecifikke emner, idet nærmere præsentation deraf snarest vil tilgå via vores hjemmeside.

Endelig kan vi byde cand.soc. Morten Hetmar Vestergaard velkommen som fuldmægtig. Morten Hetmar Vestergaards interesse for og viden om Kina og ikke mindst den kinesiske flåde har sat sine spor, idet han allerede har udgivet flere artikler herom på atlant.dk, ligesom Morten Hetmar Vestergaard sammen med generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe samarbejder om forskellige atlantbriefs.

Tænketanken Atlantsammenslutningens medarbejdere kan alle kontaktes direkte via e-mail (tryk hér for oplysning om e-mail).

Kontakt til Tænketanken Atlantsammenslutningen

For at gøre Tænketanken Atlantsammenslutningen lettere tilgængelig, har sekretariatet d.d. fået sit eget telefonnummer:

2088 1765

Sekretariatet udgøres af tænketankens to fuldmægtige og fire praktikanter, som vil være dem, man kommer til at tale med, hvis man ringer på ovennævnte telefonnummer. Sekretariatets åbningstid er hverdage fra kl. 0900 til kl. 1500.

Generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe kan fortsat kontaktes direkte på telefonnummer 3059 1944.

Med venlig hilsen
Niels-Ole Mannerup
sekretariatet