18. maj 2022

Atlantsammenslutningen svarer den 18. maj 2022 på spørgsmål live under TV2/News’ partilederdebat

Er man i tvivl om, hvor man skal sætte sit kryds, når Danmark den 1. juni 2022 går til folkeafstemning om afskaffelsen af det danske EU-forsvarsforbehold? Så er der en god anledning til at følge TV2/News partilederdebat, hvor Atlantsammenslutningens daglige leder, generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe deltager som ekspert.

af sekretariatschef Niels-Ole Mannerup

If. TV2/News mangler tvivlerne forud for folkeafstemningen om afskaffelsen af Danmarks EU-forsvarsforbehold viden. Dette vakuum forsøger TV2/News den 18. maj 2022 at gøre mindre, når der på Dokk1 i Aarhus gennemføres en partilederdebat med bidrag af eksperter. En af disse eksperter er generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe, der så sent som her til morgen gæstede ”Go’ Morgen Danmark” for bl.a. at besvare seerhenvendelser. Der er derfor en rigtig god grund til kl. 1920 at tune ind på TV2/News, hvor alle kan få indsigt i, hvad det danske EU-forsvarsforbehold har af betydning, og hvad konsekvensen af et ”ja” eller et ”nej” bliver.

Hér-og-nu er planen, at generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe via en chatfunktion vil besvare seerhenvendelser; men der vil også blive stillet direkte om til Atlantsammenslutningens daglige, når han forsøger at samle op på spørgsmål og svar.

Har man allerede nu spørgsmål, som man gerne vil have, at generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe tager med sig til Aarhus, kan man med fordel sende spørgsmålene til Atlantsammenslutningens e-mail atlant@atlant.dk.

Hvis man vil se mere til Atlantsammenslutningens daglige leder, kan man i dag kl. 1100-1230 følge et spændende webinar, hvor direktør Lars Christensen gæster Atlantsammenslutningens webinarstudie for en snak om ukrainekrisens betydning for bl.a. dansk og europæisk økonomi. Spørgsmål til webinaret bedes sendt til webinarredaktionen via Facebooks Messenger-funktion.

Billedkreditering: Screendump fra TV2.

Den 18. maj 2022 kl. 0858/nom