27. november 2020

Webinar: De stigende spændinger i USA-Kina-Indien-trianglen (opdatering den 27. november 2020)

Webinaret med ph.d. Tanvi Madan er fastlagt til kl. 1400.

af sekretariatschef Niels-Ole Mannerup

Ph.d. Tanvi Madan, der er Senior Fellow, Foreign Policy and Director, The India Project, ved The Brookings Institution, bor til hverdag i USA...og af dén årsag vil Atlantsammenslutningen fravige sit ellers sædvanlige mødetidspunkt for webinarer. Den 6. januar 2021 åbner Atlantsammenslutningen derfor sit webinarstudie kl. 1400, hvor generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe tager imod et internationalt stjernenavn med en overordentlig indsigt i de spændinger, der hersker mellem USA, Kina og Indien. Webinaret afvikles kort tid inden præsidentskiftet i USA, så mon ikke der også bliver åbnet op for en snak om forventninger til fremtiden med Joe Biden som USA's statsoverhoved? Ph.d. Tanvi Madan oplever hverdagen i den amerikanske regeringsby, og generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe, der selv har mødt USA's kommende præsident, er i jævnlig kontakt med Joe Bidens transitionsteam, hvilket giver en unik mulighed for indsigt i et ellers lukket miljø.

Webinaret, som der kan læses mere om her, transmitteres via Atlantsammenslutningens profil på Facebook, og tilmelding er ikke nødvendig.

Ønsker man allerede nu at stille spørgsmål til ph.d. Tanvi Madan, er man velkommen til at skrive til projektleder Julie Ranneris via e-mail julie@atlant.dk.

Den 27. november 2020 kl. 0734/nom

.