2. februar 2021

Udsættelse af webinar om cybersikkerhed som politisk og strategisk fænomen

Atlantsammenslutningen må desværre udsætte webinaret den 3. februar 2021 om cybersikkerhed som politisk og strategisk fænomen.

af sekretariatschef Niels-Ole Mannerup

På gr. af uforudsete omstændigheder er det med største beklagelse, at Atlantsammenslutningen i 11. time må udsætte det planlagte webinar med postdoc ved Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet, ph.d. Tobias Liebetrau, der den 3. februar 2021 skulle have fortalt om cybersikkerhed som politisk og strategisk fænomen.

Cybersikkerhed går aldrig af mode, og generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe havde specifikt søgt at vinkle emnet på en lidt anderledes måde, idet cybersikkerhed skulle analyseres nærmere i forhold til at være et politisk og strategisk fænomen.

Ph.d. Tobias Liebetrau, der tidligere har været ansat i Center for Cybersikkerhed, er absolut førende inden for sin forskning, hvor han i særlig grad undersøger cybersikkerhed som politisk og strategisk fænomen, idet forskningen også indeholder emner som:

  • EU's arbejde med cybersikkerhed.
  • Private virksomheders involvering i cybersikkerhed.
  • Militære og efterretningsmæssige cyberoperationer.
  • Beskyttelse af kritisk infrastruktur.

Der er tale om en travlt beskæftiget forsker, men Atlantsammenslutningen er fortrøstningsfuld henset til muligheden for at gennemføre webinaret på et senere tidspunkt. Så snart datoen derfor kendes, vil den blive meldt ud.

Den 2. februar 2021 kl. 1316/nom