19. august 2019

Personalenyt

Når sommerferien er et overstået kapitel, og den nye semestertid tager sin begyndelse, er det sædvanen, at der tiltræder nye medarbejdere i Atlantsammenslutningen. I år er ingen undtagelse, og den 19. august 2019 er dagen, hvor fire nye praktikanter har første arbejdsdag.

af Niels-Ole Mannerup, sekretariatet

Atlantsammenslutningen er trods sit meget høje aktivitetsniveau en lille organisation, som langt hen ad vejen drives ved en overordentlig indsats af frivillige studerende, der ved siden af deres studieforløb ved forskellige universiteter arbejder som praktikanter. Som altid er der mange ansøgere til stillingerne som praktikanter ved Atlantsammenslutningen, og det er aldrig nemt at vælge, for antallet af kvalificerede ansøgere, der viser interesse for Atlantsammenslutningens arbejde, er stort. Alligevel har vi udvalgt fire praktikanter, som vi er overbeviste om kan udfylde tomrummet efter de fire praktikanter, der forlod os ved sommerferiens begyndelse.

Velkommen til Atlantsammenslutningens nye medarbejdere

De fire nye praktikanter er:

  • Anne Kathrine Blom Andersen.
  • Helle Nielsen.
  • Sasja Lindgaard Christensen.
  • Sebastian Nørgaard Llambias.

Et travlt efterår tager for alvor sin begyndelse

På en første arbejdsdag er alting nyt, uvant og ikke mindst travlt, men med tiden skal vi nok få præsenteret vores nye medarbejdere, der hver for sig vil få deres unikke arbejdsområder baseret på kvalifikationer, kompetencer og interesser. Langt de fleste vil dog allerede nu blive tilknyttet Atlantsammenslutningens første seminar efter sommerferien - ”Rusland-Kina - og frygten for nukleare missiler i Asien” - som afvikles på Frederiksberg Slot den 29. august 2019. Derefter kommer Atlantsammenslutningens årligt tilbagevendende internationale trusselskonference, som afvikles på Frederiksberg Slot den 19. september 2019, ligesom der vil være en række særopgaver og projekter. Praktikanternes tid skal derfor nok blive fyldt ud med mange spændende aktiviteter.

Den 19. august 2019 kl. 0750/nom