Atlantsammenslutningen i medierne

DATO

MEDIE

DELTAGERE

EMNE OG SYNOPSIS

24. februar 2022

TV2/News

Johan Engbo, TV2/News, og Lars Bangert Struwe, At­lantsammenslutningen

I morgentimerne den 24. februar 2022 valgte Rusland at indlede militære operationer mod Ukraine. Det betød massiv tv-dækning, og blandt dagens gæster hos TV2/News var generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe.

3. februar 2022

TV2/News

Dennis Ritter, TV2/News; Katja Damkier Hansen, TV2/News; Jacob Ellemann-Jensen, MF, Venstre; og Lars Bangert Struwe, Atlantsammenslutningen

I anledning af udviklingen i ukrainekrisen har den borgerlige fløj i Folketinget endnu engang åbnet op for diskussionen om, hvorvidt det eksisterende forsvarsforlig skal genforhandles allerede ”nu”. Som følge af diskussionen, som blev igangsat af Venstre, blev generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe interviewet til en snak om, hvorvidt der er en reel grund til genforhandling på foranledning af ukrainekrisen; og hvad et nyt forsvarsforlig skal indeholde af aftaler om bl.a. materiel til forsvaret.

 

25. januar 2022

”Go’ Morgen Danmark”, TV2

Ida Wohlert, TV2; og Lars Bangert Struwe, Atlantsammenslutningen

Ukrainekrisen:
I anledning af udviklingen i ukrainekrisen gæstede Atlantsammenslutningens daglige leder, generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe, den 25. januar 2022 TV2-programmet ”Go’ Morgen Danmark”, hvor han blev interviewet af journalist Ida Wohlert, idet han forklarede om den aktuelle militære trussel mod Ukraine samt Krim-halvøen og ukrainekrisens betydning for bl.a. NATO’s og Ruslands troppeopbygning i Europa.

Den 5. februar 2022 kl. 1337/nom