27. januar 2022

Atlantsammenslutningen tilbyder foredrag om sikkerhedspolitik - netop nu med fokus på ukrainekrisen

Som folkeoplysningsorganisation er en stor del af Atlantsammenslutningens virksomhed rettet mod den direkte kontakt til borgerne. Ifølge Atlantsammenslutningens vedtægter skal borgerne nemlig informeres om sikkerhedspolitik - og dén opgave tages meget seriøs. Derfor tilbydes nu en ny række foredrag om sikkerhedspolitik.

af sekretariatschef Niels-Ole Mannerup

Lige nu er ukrainekrisen i centrum for de fleste sikkerhedspolitiske diskussioner - og med god grund, for ikke mindst den europæiske sikkerhed er netop nu afhængig af, at der findes en løsning på den militære optrapning som følge af krisen mellem bl.a. NATO og Rusland. Der er dog også andre sikkerhedsproblemstillinger af største betydning netop nu - nogle med direkte forbindelse til ukrainekrisen - andre med en mere perifær forbindelse til ukrainekrisen - og det vil Atlantsammenslutningen gerne informere om - bl.a. i form af foredragsvirksomhed, sådan som det er sket siden 1950.

Atlantsammenslutningen tilbyder netop nu en række foredrag og workshops om sikkerhedspolitik, idet generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe senest har besøg Aarhus Statsgymnasium, Christianshavns Gymnasium og Nordea Equities; og i næste måned er det så AOF på Amager, der skal besøges.

Lige nu tilbyder vi et helt nyudviklet oplæg om ukrainekrisen, der bl.a. ser på, hvorfor ukrainekrisen blev en realitet, og hvordan ukrainekrisen kan blive løst.

Foredrag, workshops m.m. kan tilpasses de enkeltes ønsker og behov.


Generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe gæstede den 25. januar 2022 TV2-programmet "Go' Morgen Danmark" for at tale om mulige scenarier i tilfælde af et angreb på Ukraine.

Kontakt Atlantsammenslutningen via e-mail atlant@atlant.dk eller ring direkte til generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe på telefon 3059 1944 for at aftale nærmere.

Den 27. januar 2022 kl. 0740/nom