24. juni 2020

Webinar med USA-analytiker Torsten Jansen

I dag gæster en af dansk tv's journalistiske guldfugle generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe, når Torsten Jansen byder op til en snak om USA, Danmark og de sprækker, der er opstået mellem to partnere og tætte allierede. Det sker kl. 1000, når der via Facebook bydes indenfor - og alle kan deltage...

af sekretariatschef Niels-Ole Mannerup

Torsten Jansen - kendt fra tv...som journalist og siden USA-analytiker...og som ansat på den danske ambassade i Washington - gæster i dag Atlantsammenslutningen, hvor generalsekretær, ph.d, Lars Bangert Struwe tager en snak om forholdet mellem USA og Danmark...og situationen i USA, der lige nu kan synes uoverskuelig; men hvis nogen skal give et kvalificeret input til situationen i netop USA og samarbejdet mellem to tætte partnere og allierede, så er det Torsten Jansen.

Der bydes indenfor kl. 1000, når der via livesignal på Atlantsammenslutningens profil på Facebook åbnes op for 1. halvårs sidste planlagte webinar.

Atlantsammenslutningens webinarer var en konsekvens af covid-19-krisen; men webinarer er kommet for at blive - og allerede nu planlægges der for en række nye webinarer til afvikling i 2. halvår 2020.

Vi håber, at rigtig mange vil benytte onsdagen til at se med...og skulle man ønske at erhverve sig "Sprækker", er der mulighed for det, men det vil generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe informere nærmere om under dagens webinar.

Teknisk ansvarlig er på vanlig vis Jacob Nørholm, mens online-redaktionen i dag bestyres af Rikke Bondesen.

Vi håber, at vi ses i det virtuelle univers, når klokken slår 1000...

 

Hans Engell anmelder "Sprækker"

Hans Engell har for Altinget anmeldt "Sprækker". Klik her for at læse anmeldelsen.