28. januar 2019

Underviserdag om Sikkerhedspolitik 2019 - deadline for tilmelding

Den 31. januar 2019 afvikler Tænketanken Atlantsammenslutningen underviserdag om sikkerhedspolitik 2019. Dagen før - den 30. januar 2019 - kl. 1200 lukkes der for tilmelding. Der er dog fortsat ledige pladser, så er man interesseret i sikkerhedspolitik, er arrangementet en god indgangsvinkel til ny eller opdateret viden.

Tænketanken Atlantsammenslutningen har i år udset sig usikkerheden i storpolitikken som et centralt emne for underviserdag om sikkerhedspolitik 2019.

Sikkerhedspolitikken er præget af en uset usikkerhed, som ikke vil fortage sig. Brexit er fortsat uafklaret, og USA's retning under præsident Donald Trump er ikke altid til at blive klog på. Protesterne imod det franske styre aftager nok i omfang, men de bliver ved; der er Kinas rolle på den storpolitiske scene - og således kan man blive ved...

Emnerne, som tages under behandling, er:

  • Den permanente krise i det internationale system.
  • EU's udvikling i de kommende år.
  • Dansk sikkerhedspolitik.
  • Udvikling i Rusland.
  • USA og præsident Donald Trump.
  • Sociale medier og disinformation.
  • Handelskrig.

Når emnerne er blevet behandlet, vil der blive gennemført en rundvisning i de historiske rammer på Frederiksberg Slot, der foruden Tænketanken Atlantsammenslutningen også huser Hærens Officersskole.

Har man interesse for sikkerhedspolitik, og ønsker man ny viden eller en opdateret indsigt i en verden, der kan virke uoverskuelig, er Tænketanken Atlantsammenslutningens underviserdag om sikkerhedspolitik 2019 en god indgangsvinkel.

Prisen for deltagelse er kr. 350,00.

Tilmelding foretages via e-mail tilmelding@atlant.dk.

Er der spørgsmål til arrangementet, står vi naturligvis parate til at besvare disse - gerne på telefon 3059 1944.

Med venlig hilsen
Niels-Ole Mannerup
sekretariatet