Europabevægelsen-arrangement: Skal vi afskaffe forsvarsforbeholdet?

Generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe deltager sammen med partiformand Jakob Ellemann-Jensen, forsvarsminister Morten Bødskov, partiformand Morten Messerschmidt samt formand Stine Bosse

Start: 16. maj 2022 15:30
Slut: 16. maj 2022 17:00

 

CBS - Deloitte Auditorium
CBS Solbjerg Plads
1970 Frederiksberg

 

Europabevægelsen og IBP Union inviterer til debat om forsvarsforbeholdet, hvor deltagerne kan blive klogere på forsvarssamarbejdet; høre argumenter for og imod afskaffelsen af forbeholdet; samt stille alle de spørgsmål, man brænder inde med - bl.a. til generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe, som repræsenterer Atlantsammenslutningen.

Debatten finder sted i Deloitte Auditoriet på CBS på Frederiksberg.

Arrangementet begynder kl. 1530 med oplæg og efterfølgende debat fra kl. 1600-1700

Inden arrangementet er Europabevægelsen og IBP Union vært for en sandwich.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet. Tilmelding skal ske online (klik her) til Europabevægelsen. Henvendelser til Atlantsammenslutningen om tilmelding til arrangementet vil ikke blive registreret.

Spørgsmål til arrangementet skal ikke rettes til Atlantsammenslutningen, men til Europabevægelsen via e-mail khv@europabevaegelsen.dk.

Spørgsmål til Atlantsammenslutningens syn på afskaffelsen af det danske EU-forsvarsforbehold bedes rettet direkte til generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe - gerne via e-mail lars@atlant.dk.

Den 11. maj 2022 kl. 0820/nom