Webinar: Piratbekæmpelse - LUKKET FOR TILMELDING

Start: 11. februar 2021 15:00
Slut: 11. februar 2021 16:30

Webinar - onlinetilmelding findes nederst i dette opslag.

Pirateri er nu igen på folks læber. De færreste ved dog, hvad det er, der sker, og hvad piratbekæmpelse er for en størrelse. I Atlantsammenslutningen vil vi derfor gerne sætte fokus på dette emne i form af et webinar.

Oplægsholdere

Oplægsholdere er sikringschef Morten Glamsø, Danske Rederier; CEO Hans Tino Hansen, Risk Intelligence; ambassadør Jens-Otto Horslund, Udenrigsministeriets særlige repræsentant for maritim sikkerhed; og generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe, Atlantsammenslutningen.

Platform

Hidtil har Atlantsammenslutningen primært gjort brug af transmission af webinarer via sin profil på Facebook, men som noget nyt vil der blive gjort brug af en platform, som udbydes af Cisco Webex.

Cisco Webex er et amerikansk selskab, der er eksperter ud i webbaserede konferenceløsninger. Det oprindelige selskab - WebEx - blev grundlagt i 1995, og i 2007 blev det overtaget af Cisco Systems.

Tilmelding

Tilmelding til webinaret af nødvendig, således at et webinarlink kan blive tilsendt.

Formular til brug for onlinetilmelding følger nedenfor.

Tilmeldingsfrist

Der vil blive lukket for tilmelding den 10. februar 2021 kl. 1400.

Onlinetilmelding

For at tilmeldingsformularen kan afsendes, skal alle felter med * udfyldes. Det sidste felt er valgfrit, men Atlantsammenslutningen håber, at du vil svare "ja" til at modtage information fra Atlatnsammenslutningen sendt direkte til din e-mail.

Når tilmeldingsformularen er udfyldt, trykker du på det fremhævede felt. Umiddelbart derefter vil du på skærmen se en bekræftelse af, at du har tilmeldt dig.

En bekræftelse til den oplyste e-mail vil blive afsendt fra Atlantsammenslutningen inden 24 timer efter tilmelding.

 


Foto: Forsvarsgalleriet.

Opdateret den 11. februar 2021 kl. 0720/nom