Webinar: Cybersikkerhed som politisk og strategisk fænomen

Start: 3. marts 2021 10:00
Slut: 3. marts 2021 10:45

Webinar - tilmeldingsformular med tildingsfrist den 2. marts 2021 kl. 1600 findes nederst i dette opslag

Cybersikkerhed som politisk og strategisk fænomen - postdoc ved Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet, ph.d. Tobias Liebetrau gæster generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe for en snak med fokus på cybersikkerhed som politisk og strategisk fænomen.

af sekretariatschef Niels-Ole Mannerup

Cybersikkerhed går aldrig af mode, og generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe har specifikt søgt at vinkle emnet cybersikkerhed på en lidt anderledes måde, idet cybersikkerhed i dette webiner vil blive analyseret i forhold til at være et politisk og strategisk fænomen.

Ph.d. Tobias Liebetrau, der tidligere har været ansat i Center for Cybersikkerhed, er absolut førende inden for sin forskning, hvor han i særlig grad undersøger cybersikkerhed som politisk og strategisk fænomen, idet forskningen også indeholder emner som:

  • EU's arbejde med cybersikkerhed.
  • Private virksomheders involvering i cybersikkerhed.
  • Militære og efterretningsmæssige cyberoperationer.
  • Beskyttelse af kritisk infrastruktur.

Der er tale om en travlt beskæftiget forsker, og derfor er Atlantsammenslutningen meget stolt, at vi trods udsættelse nu kan præsentere ph.d. Tobias Liebetrau.

Platform

Hidtil har Atlantsammenslutningen primært gjort brug af transmission af webinarer via sin profil på Facebook, men som noget nyt vil der blive gjort brug af en platform, som udbydes af Cisco Webex.

Cisco Webex er et amerikansk selskab, der er eksperter ud i webbaserede konferenceløsninger. Det oprindelige selskab - WebEx - blev grundlagt i 1995, og i 2007 blev det overtaget af Cisco Systems.

Tilmelding

Tilmelding til webinaret af nødvendig, således at et webinarlink kan blive tilsendt. Webinarlink forventes at blive afsendt fra Atlantsammenslutningen senest den 3. marts 2021 kl. 0800.

Formular til brug for onlinetilmelding følger nedenfor.

Tilmeldingsfrist

Der vil blive lukket for tilmelding den 2. marts 2021 kl. 1600.

Onlinetilmelding

For at tilmeldingsformularen kan afsendes, skal alle felter med * udfyldes. Det sidste felt er valgfrit, men Atlantsammenslutningen håber, at du vil svare "ja" til at modtage information fra Atlantsammenslutningen sendt direkte til din e-mail.

Når tilmeldingsformularen er udfyldt, trykker du på det fremhævede felt. Umiddelbart derefter vil du på skærmen se en bekræftelse af, at du har tilmeldt dig.

En deltagerbekræftelse til den oplyste e-mail vil blive afsendt fra Atlantsammenslutningen inden 24 timer efter tilmelding.

Den 26. februar 2021 kl. 1805/nom