YATA-arrangement: Kampen om verdensherredømmet

Start: 5. september 2019 18:00
Slut: 5. september 2019 20:00

Frederiksberg Slot

Præsident Donald Trump skulle have besøgt Danmark. Det blev i stedet til en aflysning, idet idéen om et køb af Grønland blev gjort til et ganske centralt punkt for aflysningen. Er dette et tegn på, at vi er på vej mod en ny verdensorden, hvor USA vil agere uden hensyntagen til sine allierede? Er Danmark - o.a. NATO-allierede - ved at være i en situation, hvor der ikke kan samarbejdes med USA - eller vender situationen 180 grader, så vi lige præcis kan samarbejde?

Dette vil generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe, Atlantsammenslutningen, holde et spændende og tidssvarende oplæg om ved et arrangement i regi af YATA.

Arrangementet finder sted den 5. september 2019 kl. 1800-2000 på Frederiksberg Slot.

Dørene åbnes kl. 1730.

Tilmelding foretages via e-mail til yata.danmark@gmail.dk.

Tilmeldingsfristen er den 4. september 2019 kl. 2359.

Adgangsforhold til Frederiksberg Slot

Frederiksberg Slot huser Hærens Officersskole, og derfor er slottet militært område. Det betyder, at adgangen til Frederiksberg Slot er begrænset, og adgang til Frederiksberg Slot er derfor kun mulig, hvis vi har bekræftet tilmelding til seminaret. ID-kort med billede bedes på forlangende forevist hovedvagten ved indgangen til Frederiksberg Slot.

Der er ikke mulighed for at parkere på Frederiksberg Slot. Frederiksberg Kommune har muliggjort bilparkering, hvilket du kan læse mere om på www.parkeringsinfo.dk/parkering-Frederiksberg.

Den 3. september 2019 kl. 1246/nom