Missilforsvar - den danske vinkel

Start: 4. juni 2019 09:00
Slut: 4. juni 2019 12:00

Frederiksberg Slot

INF-traktaten (Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty) ophører efter al sandsynlighed. USA har ændret sit ”Ballistic Missile Defense Review” til ”Missile Defense Review”. ”New START” (Strategic Arms Reduction Treaty) udløber I 2021; og det er ikke længere kun USA, Rusland og Kina, der skal holdes øje med. Iran, Indien og Nordkorea er også på banen. Der er derfor rigeligt at bekymre sig om, og derfor er det relevant at spørge: Hvad gør Danmark på missilområdet, og hvad gør de danske virksomheder? Det vil Tænketanken Atlantsammenslutningen se nærmere på, idet vi til dette seminar vil invitere eksperter inden for dette felt.

Nærmere information følger snarest.

Praktiske forhold:

Sted: Frederiksberg Slot
Dato: 4. juni 2019
Tid: Kl. 0900-1200

Tilmelding: event2@atlant.dk

Frist for tilmelding: 3. juni 2019 kl. 0900.

Når Tænketanken Atlantsammenslutningen har registreret tilmeldingen, vil der snarest derefter blive udsendt en personlig bekræftelse.

Spørgsmål til seminaret bedes rettet til Søren Brygger Therkelsen via e-mail sobth@atlant.dk.

Adgangsforhold til Frederiksberg Slot

Frederiksberg Slot huser Hærens Officersskole, og derfor er slottet militært område. Det betyder, at adgangen til Frederiksberg Slot er begrænset, og adgang til Frederiksberg Slot er derfor kun mulig, hvis vi har bekræftet tilmelding til seminaret. ID-kort med billede bedes på forlangende forevist hovedvagten ved indgangen til Frederiksberg Slot.

Der er ikke mulighed for at parkere på Frederiksberg Slot. Frederiksberg Kommune har muliggjort bilparkering, hvilket du kan læse mere om på parkeringsinfo.dk/parkering-Frederiksberg.