Vi søger praktikanter til efterårssemesteret 2019

Fra den 12. august 2019 (eller efter aftale) vil Tænketanken Atlantsammenslutningen gerne byde fire nye praktikanter velkommen. Har du interesse deri, så skynd dig at send din ansøgning til os.

af Morten Hetmar Vestergaard og Niels-Ole Mannerup, sekretariatet

Tænketanken Atlantsammenslutningen er trods sit store arbejdsområde en lille organisation, hvis faste medarbejderstab p.t. består af en generalsekretær og to akademiske fuldmægtige. Derudover er der tilknyttet fire praktikanter fra universitetsmiljøet, idet der er tale om både bachelor- og kandidatstuderende. Vi har et stort arbejdsområde, og eftersom sikkerhedspolitik foregår hér-og-nu, skal der ofte handles inden for stramme deadlines, idet aktualiteten ellers kan forsvinde. I løbet af sommeren 2019 kommer vi til at sige farvel til vores nuværende praktikanter, og derfor er det vores ønske, at vi fra den 12. august 2019 (eller efter aftale) kan få tilgang af fire nye praktikanter.


Frederiksberg Slot set fra Frederiksberg Have. Det er et kongeligt slot, der emmer af romantik, men det er ikke kun romantik, man finder i gemakkerne. Udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitik tages under seriøs behandling på 2. sal - lige til højre fra midten - så foruden et spændende virke, får man også en prægtig udsigt. Foruden Tænketanken Atlantsammenslutningen huser Frederiksberg Slot også Hærens Officersskole.

Praktikantopslag

Praktikantopslag - A (klik her for pdf-format)

Læser du historie, Østeuropa-studier, Indien- og Sydasien-studier, Persien-studier, Grønlands- og arktiske-studier, eller...? Taler du russisk eller kinesisk, og har du indsigt i landet og regions kultur? Atlantsammenslutningen søger humanistiske praktikanter, der kan hjælpe os med at tænke ud af boksen.

Så har du lyst til at koble din humanistisk-faglige baggrund med dansk og international sikkerhedspolitik, og blive en del af miljøet i en ambitiøs tænketank? Kan du tænke dig at bidrage til analyser, der læses i Udenrigs- og Forsvarsministeriet, den danske presse, og hjælpe Atlantsammenslutningen med at præge den offentlige debat med artikler og kommentarer? Hvis du kan svare ”ja” til ovenstående, er du måske den ene af de fire praktikanter, som Atlantsammenslutningen søger til efterårssemesteret 2019.

Atlantsammenslutningen tilbyder

I Atlantsammenslutningen er vi et hold af dedikerede mennesker, der tænker sikkerhedspolitik døgnet rundt, og vi tager ordet tænketank alvorligt. Det betyder, at vi har højt til loftet, når vi vender og drejer sikkerhedspolitiske og internationale problemstillinger. Derfor vil vi også gerne praktikanter med en humanistisk baggrund, der kan hjælpe os med kulturel indsigt og forståelse og se ting fra nye og andre vinkler. Vi hjælper dig med at sætte din viden ind i en international og sikkerhedspolitisk kontekst.

Du kan bl.a. komme til at bidrage til:

 • forberedelse og afholdelse af seminarer og konferencer.
 • hjælpe de ansatte med research, skrive nyheder til hjemmeside og sociale medier.
 • skrive og udgive et Atlant Brief, der udgives og sendes til politikere, embedsmænd og presse.

Da vi er et lille sted, er der god mulighed for, at du kan sætte dit aftryk på din praktiktid. I samarbejde med generalsekretæren planlægger vi din praktiktid, så både du og Atlantsammenslutningen får mest muligt ud af det.

Timetal aftales nærmere i henhold til studieordning.

Hvem er du?

Du er en engageret universitetsstuderende med stor interesse for udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitik.

I din ansøgning lægger vi desuden vægt på:

 • stærke analytiske evner.
 • gode samarbejdsevner, fleksibilitet, gåpåmod og lyst til at tage ansvar.
 • gode sprogkundskaber i dansk og engelsk samt gerne et trediesprog.
 • er nysgerrig og interesserer dig for det teknologiske aspekt af forsvars- og sikkerhedspolitik.

Om Atlantsammenslutningen

Atlantsammenslutningen arbejder for at skabe debat om aktuelle udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitiske emner. Hvert år arrangerer vi konferencer og seminarer, vi sender studerende ud på landets gymnasier for at holde foredrag, og vi udgiver publikationer, der analyserer og diskuterer tidens vigtigste sikkerhedspolitiske tendenser. Desuden har vi en uformel omgangstone, lægger vægt på at være gode kollegaer, og og det må gerne være sjovt at gå på arbejde - og det gør vi på Frederiksberg Slot, der stod færdigt i 1703, og som oser af danmarkshistorie. Det er ikke de værste rammer at træde ind ad døren til mandag morgen.

Ansøgning

Vi modtager meget gerne din ansøgning, CV, karakterblad og andre relevante dokumenter i ét samlet pdf-dokument på atlant@atlant.dk med emnet ”Praktikansøgning + navn”.

Spørgsmål kan sendes til samme mail, men du er også velkommen til at ringe til generalsekretær Lars Bangert Struwe (3059 1944) eller fuldmægtig Morten Hetmar Vestergaard (2650 2224), hvis du vil høre mere om Atlantsammenslutningen, og hvordan du kan passe ind.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Praktikantopslag - B (klik her for pdf-format)

Har du lyst til at koble din teknologiske baggrund sammen med dansk og international sikkerhedspolitik og derved blive en del af miljøet i en ambitiøs tænketank? Kan du tænke dig at bidrage til analyser, der læses i Udenrigs- og Forsvarsministeriet og den danske presse samt hjælpe os med at præge den offentlige debat med artikler og kommentarer? Hvis du kan svare ”ja” til ovenstående, er du måske den ene af de fire praktikanter, som Atlantsammenslutningen søger til efterårssemesteret 2019.

Atlantsammenslutningen tilbyder

I Atlantsammenslutningen er vi et hold af dedikerede mennesker, der tænker sikkerhedspolitik døgnet rundt, og vi tager ordet tænketank alvorligt. Det betyder, at vi har højt til loftet, når vi vender og drejer sikkerhedspolitiske og internationale problemstillinger. Derfor vil vi gerne have en praktikant med en teknologisk baggrund, der kan hjælpe os med teknisk indsigt og forståelse og se ting fra nye og andre vinkler. Vi hjælper dig med at sætte din viden ind i en international og sikkerhedspolitisk kontekst.

Du kan bl.a. komme til at bidrage til:

 • forberedelse og afholdelse af seminarer og konferencer.
 • hjælpe de ansatte med research, skrive nyheder til hjemmeside og sociale medier.
 • skrive og udgive et Atlant Brief, der udgives og sendes til politikere, embedsmænd m.fl.

Da vi er et lille sted, er der god mulighed for, at du kan sætte dit aftryk på din praktiktid. I samarbejde med generalsekretæren planlægger vi din praktiktid, så både du og Atlantsammenslutningen får mest muligt ud af det; så ønsker du at arbejde med international sikkerhedspolitik og de udfordringer, der er i en evigt foranderlig verden, hører vi gerne fra dig.

Timetal aftales nærmere i henhold til studieordning.

Hvem er du?

Du er en engageret universitetsstuderende med stor interesse for udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitik.

I din ansøgning lægger vi desuden vægt på:

 • stærke analytiske evner.
 • gode samarbejdsevner, fleksibilitet, gåpåmod og lyst til at tage ansvar.
 • gode sprogkundskaber i dansk og engelsk - kan du andre sprog er det kun et plus, men intet krav.
 • er nysgerrig og interesserer dig for det teknologiske aspekt af sikkerheds- og forsvarspolitik.

Om Atlantsammenslutningen

Atlantsammenslutningen arbejder for at skabe debat om aktuelle udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitiske emner. Hvert år arrangerer vi konferencer og seminarer, vi sender studerende ud på landets gymnasier for at holde foredrag, og vi udgiver publikationer, der analyserer og diskuterer tidens vigtigste sikkerhedspolitiske tendenser. Desuden har vi en uformel omgangstone, lægger vægt på at være gode kollegaer, og at det må gerne være sjovt at gå på arbejde - og det gør vi på Frederiksberg Slot, der stod færdigt i 1703 og oser af danmarkshistorie. Det er ikke de værste rammer at træde ind ad døren til mandag morgen.

Ansøgning

Du er velkommen til at sende os din ansøgning, CV, karakterblad og andre relevante dokumenter i ét samlet pdf-dokument til atlant@atlant.dk med emnet ”Praktikansøgning + navn”.

Spørgsmål kan sendes til samme mail, men du er også velkommen til at ringe til generalsekretær Lars Bangert Struwe (3059 1944) eller fuldmægtig Morten Hetmar Vestergaard (2650 2224), hvis du vil høre mere om Atlantsammenslutningen, og hvordan du kan passe ind.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Praktikantopslag - C (klik her for pdf-format)

Kan du kode? Ved du hvad 5G-teknologi rent faktisk er, og hvordan det virker? Læser du på spil-uddannelsen, og vil du gerne forbedre MMORTS-spil med strategisk viden og teori fra den politiske og militære verden? Måske vil du gerne tænke User Experience Design og Cyber Security sammen og har lyst til at gøre det i en sikkerhedspolitisk kontekst? Atlantsammenslutningen søger praktikanter fra IT-universitet, der kan hjælpe os med at tænke ud af boksen.

Har du lyst til at koble din IT-faglige baggrund med dansk og international sikkerhedspolitik, og kunne du tænke dig at blive en del af miljøet i en ambitiøs tænketank? Kunne du tænke dig at bidrage til analyser, der læses i Udenrigs- og Forsvarsministeriet, den danske presse og hjælpe Atlantsammenslutningen med at præge den offentlige debat med artikler og kommentarer? Hvis du kan svare ”ja” til ovenstående, er du måske den ene af de fire praktikanter som Atlantsammenslutningen søger til efterårssemesteret 2019.

Atlantsammenslutningen tilbyder

I Atlantsammenslutningen er vi et hold af dedikerede mennesker, der tænker sikkerhedspolitik døgnet rundt, og vi tager ordet tænketank alvorligt. Det betyder, at vi har højt til loftet, når vi vender og drejer sikkerhedspolitiske og internationale problemstillinger. Derfor vil vi gerne have en praktikant med en IT-baggrund, der kan hjælpe os med datalogisk og digital indsigt og forståelse og se ting fra nye og andre vinkler. Vi hjælper dig med at sætte din viden ind i en international og sikkerhedspolitisk kontekst.

Du kan bl.a. komme til at bidrage til:

 • forberedelse og afholdelse af seminarer og konferencer.
 • hjælpe de ansatte med research, skrive nyheder til hjemmeside og sociale medier.
 • skrive og udgive et Atlant Brief, der udgives og sendes til politikere, embedsmænd m.fl.

Da vi er et lille sted, er der god mulighed for, at du kan sætte dit aftryk på din praktiktid. I samarbejde med generalsekretæren planlægger vi din praktiktid, så både du og Atlantsammenslutningen får mest muligt ud af det.

Timetal aftales nærmere i henhold til studieordning.

Hvem er du?

Du er en engageret universitetsstuderende med interesse for udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitik.

I din ansøgning lægger vi desuden vægt på:

 • stærke analytiske evner.
 • gode samarbejdsevner, fleksibilitet, gåpåmod og lyst til at tage ansvar.
 • gode sprogkundskaber i dansk og engelsk - kan du andre sprog er det kun et plus, men intet krav
 • er nysgerrig og interesserer dig for det teknologiske aspekt af sikkerheds- og forsvarspolitik.

Om Atlantsammenslutningen

Atlantsammenslutningen arbejder for at skabe debat om aktuelle udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitiske emner. Hvert år arrangerer vi konferencer og seminarer, vi sender studerende ud på landets gymnasier for at holde foredrag, og vi udgiver publikationer, der analyserer og diskuterer tidens vigtigste sikkerhedspolitiske tendenser. Desuden har vi en uformel omgangstone, lægger vægt på at være gode kollegaer, og det må gerne være sjovt at gå på arbejde - og det gør vi på Frederiksberg Slot, der stod færdigt i 1703, og som oser af danmarkshistorie. Det er ikke de værste rammer at træde ind ad døren til mandag morgen.

Ansøgning

Du er velkommen til at sende os din ansøgning, CV, karakterblad og andre relevante dokumenter i ét samlet pdf-dokument til atlant@atlant.dk med emnet ”Praktikansøgning + navn”.

Spørgsmål kan sendes til samme mail, men du er også velkommen til at ringe til generalsekretær Lars Bangert Struwe (3059 1944) eller fuldmægtig Morten Hetmar Vestergaard (2650 2224), hvis du vil høre mere om Atlantsammenslutningen, og hvordan du kan passe ind.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Synes du, at Tænketanken Atlantsammenslutningen lyder som noget for dig, så send os din ansøgning.

Når vi modtager din ansøgning, vil du via e-mail modtage en bekræftelse.

Hvis du indkaldes til en personlig samtale, må du påregne at blive kontaktet telefonisk af generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe for at finde et tidspunkt, hvor du kan lægge vejen forbi Frederiksberg Slot, hvor også Hærens Officersskole befinder sig.

Der er ingen ansøgningsfrist, men jo før vi hører fra dig, jo større er chancerne for at blive tilknyttet en unik arbejdsplads.


Den 4. juni 2019 afholdte Tænketanken Atlantsammenslutningen i samarbejde med Therma, Forsvarsakademiet og Weibel Scientific et seminar om missilforsvar - ikke mindst set med danske øjne. Afvikling af seminarer og konferencer vil være nogle af de arbejdsopgaver, man som praktikant i Tænketanken Atlantsammenslutningen bliver involveret i - godt støttet af bl.a. sikkerhedspolitisk analytiker Morten Hetmar Vestergaard (yderst til venstre) og generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe (yderst til højre).

På gr. af Folkemødet 2019 vil samtaler først blive gennemført fra uge nr. 25/2019. Er du på Bornholm under Folkemødet 2019, hvorfor så ikke lægge vejen forbi vores arrangementer og opleve generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe på den virkelige scene? Måske du også kan møde en af vores nuværende praktikanter, som også er Bornholm under Folkemødet 2019...

Den 7. juni 2019 kl. 1342/nom

 

 • 7. januar 2020
  Skal der næres reel frygt for eskalation i krisen mellem Iran og USA?
 • 7. januar 2020
  Morgenseminar om, hvorfor USA angreb Iran
 • 20. december 2019
  Megatrends frem mod 2040.
 • 17. december 2019
  69 år er ingen alder
 • 17. december 2019
  International Threat Conference 2020 Copenhagen
 • 12. december 2019
  De økonomiske følger af den aflyste NATO-konference (1)
 • 12. december 2019
  The financial consequences of the cancelled NATO Conference (1)
 • 8. december 2019
  Atlantsammenslutningen aflyser NATO-konference
 • 8. december 2019
  The Danish Atlantic Council cancels international NATO Conference
 • 30. november 2019
  Udtalelse i anledning af Forsvarets Efterretningstjenestes risikovurdering
 • 29. november 2019
  Nyt Atlant Brief: "Grønland har fundamental strategisk betydning for Danmark og USA"
 • 29. november 2019
  International NATO-konference på Frederiksberg Slot - VENTELISTE
 • 27. november 2019
  Atlantsammenslutningen deltager i formøde i London forud for NATO-ledermødet samme sted
 • 18. november 2019
  Atlantsammenslutningen søger forårs/sommer-praktikanter til sit sekretariat
 • 6. november 2019
  Betydningen af INF-traktatens fald
 • 2. november 2019
  Nyt Atlant Brief: "Magtkamp i Mellemøsten - konflikten mellem Iran og Saudi-Arabien"
 • 24. oktober 2019
  Atlantsammenslutningen markerer FN-dagen - den 24. oktober 2019
 • 23. oktober 2019
  Atlantsammenslutningens FN-konference 2019 - stop for tilmelding
 • 11. oktober 2019
  Nyt Atlant Brief: "Tyskland - en troværdig sikkerhedspolitisk aktør?"
 • 9. oktober 2019
  Atlantsammenslutningens FN-konference 2019 - program
 • 12. september 2019
  Udsættelse af seminaret "NATO and the Threat Perception in the Baltic Sea and related areas"
 • 29. august 2019
  Da den dansk-tyske samarbejdspolitik ophørte, og dansk-tyske enheder kom i kamp
 • 27. august 2019
  Amerikansk militærstrategi i Fjernøsten set med australske øjne
 • 27. august 2019
  Mandagsparanoia (30) den 26. august 2019
 • 19. august 2019
  Personalenyt den 19. august 2019
 • 19. august 2019
  Mandagsparanoia (29) den 19. august 2019
 • 7. august 2019
  Seminar den 29. august 2019: "Rusland-Kina - og frygten for nukleare missiler i Asien"
 • 27. juni 2019
  Ny udenrigs- og forsvarsminister
 • 27. juni 2019
  Nyt Atlant Brief: "USA-Iran-krisen 2019 - mulige udviklingsscenarier og danske muligheder"
 • 26. juni 2019
  NATO-forsvarsministermøde
 • 20. juni 2019
  Droner er andet end en fotodrone til privatbrug købt i Elgiganten
 • 17. juni 2019
  Tænketanken Atlantsammenslutningens generalsekretær i TV2/NEWS’ specialprogram ”Verden ifølge Trump”
 • 15. juni 2019
  Vi søger praktikanter til 2. halvår 2019
 • 14. juni 2019
  Skal Danmark have et cyberhjemmeværn? Ingeniørforeningen i Danmark forsøger at finde et svar...
 • 13. juni 2019
  Amerikansk lov kan nu give danske virksomheder store problemer i tilfælde af Nord Stream 2-samarbejde
 • 13. juni 2019
  Nord Stream 2-samarbejde kan nu give danske virksomheder store problemer
 • 13. juni 2019
  Skærpelse af konflikten i Den persiske Golf
 • 13. juni 2019
  Generalsekretæren i TV2/NEWS for at tale om konflikten i Den persiske Golf
 • 12. juni 2019
  Seminaret "Missilforsvar - den danske vinkel" gav indblik og viden, og fostrede tanker...
 • 7. juni 2019
  Vi søger praktikanter til efterårssemesteret 2019
 • 7. juni 2019
  Folkemødet 2019 - opdatering af aktiviteter
 • 3. juni 2019
  Seminar den 4. juni 2019: "Missilforsvar - den danske vinkel"
 • 29. maj 2019
  International Day of United Nations Peacekeepers
 • 28. maj 2019
  Seminar den 4. juni 2019: ”Missilforsvar - den danske vinkel”
 • 28. maj 2019
  Hvad anser forsvarsordførerne for at være den største sikkerhedspolitiske trussel mod Danmark?
 • 25. maj 2019
  Star Wars på sanskrit - Indien melder sig ind i våbenkapløbet i rummet
 • 18. maj 2019
  Seminar- og konferencekalender 2019-II
 • 15. maj 2019
  Mandagsparanoia (025) den 13. maj 2019
 • 15. maj 2019
  Politikerinterviews om bl.a. den sikkerehedspolitiske trussel mod Danmark
 • 14. maj 2019
  Kort analyse og anbefalinger om den tilspidsede krise imellem Iran og USA efter dagens droneangreb på saudiarabiske olieinstallationer
 • 10. maj 2019
  Seminar om missilforsvar set ud fra den danske vinkel
 • 9. maj 2019
  Derfor flages der med Europa-flaget i dag
 • 5. maj 2019
  Politikerinterview med fhv. minister Henrik Dam Kristensen, Socialdemokratiet
 • 4. maj 2019
  Danmark befries fra Det tredie Riges besættelse
 • 4. maj 2019
  Politikerinterview med forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen, Venstre
 • 1. maj 2019
  Forårsseminar 2019
 • 1. maj 2019
  Folkemødet 2019
 • 30. april 2019
  SIPRI's årsrapport 2018
 • 29. april 2019
  Valg til den lovgivende forsamling i Spanien
 • 29. april 2019
  Politikerinterview med Jeppe Jakobsen, Dansk Folkeparti
 • 24. april 2019
  Seminar om kongeligt diplomati og forholdet mellem Rumænien og EU set i lyset af det rumænske EU-formandskab
 • 24. april 2019
  Politikerinterview med Holger K. Nielsen
 • 18. april 2019
  Mueller-rapporten fremlægges for Kongressen - del I
 • 18. april 2019
  Mueller-rapporten fremlægges for Kongressen - del II
 • 18. april 2019
  Mueller-rapporten i censureret form
 • 16. april 2019
  Hendes Majestæt Dronningen fylder 79 år
 • 16. april 2019
  Politikerinterview med Martin Lidegaard
 • 10. april 2019
  Særudstillingen "Hjemmeværnet på plads" bidrager til forståelsen for dansk sikkerhedspolitik og hjemmeværnet
 • 10. april 2019
  Tanker om det israelske valg til den 21. parlamentsforsamling i Knesset
 • 9. april 2019
  Vi mindes besættelsen af Danmark 1940
 • 9. april 2019
  NATO's 70-års-jubilæum - politikerinterviews
 • 9. april 2019
  NATO's 70-års-jubilæum - interview med John Dyrby Paulsen, formand for Tænketanken Atlantsammenslutningen
 • 8. april 2019
  Fejringen af NATO's 70-års-jubilæum den 4. april 2019
 • 8. april 2019
  Nyt Atlant Brief: Danmarks indsats i Mali - stabilitet og stormagtspolitik i Sahel
 • 2. april 2019
  NATO - 70 år som fredens garant
 • 30. marts 2019
  Hviderusland - det næste Ukraine?
 • 25. marts 2019
  NATO 70 år med royal deltagelse
 • 21. marts 2019
  NATO 70 år (I) - fra passivt forsvar til aktiv fredsskabende handling
 • 21. marts 2019
  NATO 70 år (II) - NATO og Danmark i aktion for fred og frihed
 • 21. marts 2019
  NATO 70 år (III) - prisen for fred og frihed vil altid blive husket
 • 13. marts 2019
  Man skal stå tidligt op for at vide noget om spioner
 • 11. marts 2019
  Rusland: Massedemonstrationer mod internetcensur
 • 8. marts 2019
  Nyt brief: Det er meget svært at afsætte en præsident
 • 6. marts 2019
  NATO som fredens garant i 70 år
 • 4. marts 2019
  Danske EH101 Merlin-helikoptere til Sahel-regionen
 • 1. marts 2019
  Hvad nu hvis...? Endnu et spørgsmål om skotsk selvstændighed...
 • 1. marts 2019
  Får offentligheden nogensinde kendskab til indholdet af Mueller-rapporten?
 • 26. februar 2019
  Nyt brief: Huawei i Danmark - er 5G en femte kolonne?
 • 20. februar 2019
  Fregatten F363 Niels Juel tilgår Groupe Aéronaval
 • 19. februar 2019
  Atlantic Council udsender rapport om det dansk-amerikanske forsvars- og sikkehedspolitiske forhold
 • 16. februar 2019
  En moderne dansk hær i takt med tiden og dens kommende ledere (II)
 • 16. februar 2019
  Input til vinterferiens aktivitetsplan (V)
 • 15. februar 2019
  Ender USA i national undtagelsestilstand?
 • 14. februar 2019
  En moderne dansk hær i takt med tiden og dens kommende ledere (I)
 • 14. februar 2019
  Input til vinterferiens aktivitetsplan (IV)
 • 13. februar 2019
  NATO's 70-års-jubilæum
 • 13. februar 2019
  Input til vinterferiens aktivitetsplan (III)
 • 12. februar 2019
  Input til vinterferiens aktivitetsplan (II)
 • 12. februar 2019
  Venezuelas og det danske forsvars fremtid - to uafhængige seminarer på én dag
 • 12. februar 2019
  Personalenyt den 12. februar 2019
 • 11. februar 2019
  Input til vinterferiens aktivitetsplan (I)
 • 11. februar 2019
  Danish Atlantic Youth Seminar 2019
 • 6. februar 2019
  Krigsudredningen
 • 5. februar 2019
  State of the Union 2019
 • 4. februar 2019
  Nyt Atlantbrief: Forsvarsforliget genåbnet - mulige prioriteringer
 • 1. februar 2019
  Diktatur eller demokrati? Status på situationen i Venezuela
 • 1. februar 2019
  Seminar den 7. februar 2019 i anledning af genåbningen af forsvarsforliget 2018-2023
 • 31. januar 2019
  Underviserdag om Sikkerhedspolitik 2019
 • 31. januar 2019
  Kommer en dansk general atter i spidsen for en fredsbevarende FN-mission?
 • 30. januar 2019
  Underviserdag om Sikkerhedspolitik 2019 - LUKKET FOR TILMELDING
 • 30. januar 2019
  "United States Intelligence Community" udgiver rapport om USA's syn på trusler i verden
 • 30. januar 2019
  Kina testaffyrer ’hangarskibsdræberen’, det ballistiske mellemdistancemissil DF-26, og viser billeder af affyringen på statsejet TV mens konfrontationen med USA i Det Sydkinesiske Hav optrappes.
 • 29. januar 2019
  Mandagsparanoia 14: Forsvarsforliget genåbnes
 • 29. januar 2019
  Atlant Brief - USA's frygt for Kina
 • 28. januar 2019
  Underviserdag om Sikkerhedspolitik 2019 - deadline for tilmelding
 • 28. januar 2019
  Underviserdag om Sikkerhedspolitik 2019 - det endelige program
 • 24. januar 2019
  Afvikling af seminar om kritisk infrastruktur og cybersikkerhed
 • 23. januar 2019
  Lukning for tilmelding til seminar
 • 17. januar 2019
  Topchef i Kinas hangarskibsprogram risikerer dødsstraf for spionage
 • 16. januar 2019
  Seminar om kritisk infrastruktur og cybersikkerhed den 24. januar 2019
 • 14. januar 2019
  Personalenyt
 • 10. januar 2019
  Seminar om kritisk infrastruktur og cybersikkerhed
 • 3. januar 2019
  Personalenyt m.m.
 • 18. december 2018
  Her er fem bøger til juleferien
 • 17. december 2018
  Mandagsparanoia - klar igen
 • 28. november 2018
  Atlantsammenslutningens underviserdag om sikkerhedspolitik
 • 25. november 2018
  Gibraltar, Brexit og det transatlantiske samarbejde
 • 14. november 2018
  Det Østasiatiske Topmøde 2018
 • 12. november 2018
  Mandagsparanoia (1)
 • 9. november 2018
  Våbenstilstanden efter 1. verdenskrig
 • 5. november 2018
  Det amerikanske midtvejsvalg 2018 - Del I: Valget til Kongressen
 • 5. november 2018
  Det amerikanske midtvejsvalg 2018 - Del II: Ender det med rigsretssag mod præsident Donald Trump?
 • 5. november 2018
  Mandagsparanoia - 05-11-2018
 • 30. oktober 2018
  NATO og Rusland skal afvikle militærøvelser i samme område - en tilfældighed eller gennemført planlægning?
 • 29. oktober 2018
  Mandagsparanoia den 29. oktober
 • 24. oktober 2018
  FN-dagen den 24. oktober 2018 markerer grundlæggelsen af De forenede Nationer
 • 24. oktober 2018
  Den mest omfattende NATO-øvelse i 16 år
 • 22. oktober 2018
  Mandagsparanoia
 • 22. oktober 2018
  INF-traktaten - og hvorfor USA trækker sig
 • 11. oktober 2018
  Trusler mod Danmark og Danmarks alliancepartnere er nærværende, og derfor er handling nødvendig
 • 3. oktober 2018
  Hvilke trusler findes der mod Danmarks kritiske infrastruktur?
 • 3. oktober 2018
  Cyber og Afskrækkelse
 • 28. september 2018
  Amerikanske enheder indsætter for første gang Joint Strike Fighter i kamp
 • 27. september 2018
  Risk Intelligence sponserer trusselskonference
 • 18. september 2018
  Night Hawk 2018
 • 17. september 2018
  Ruslands pensionsreformer
 • 11. september 2018
  Sådan skriver russiske medier om militærøvelsen Vostok-18
 • 6. september 2018
  Forsvarschefen besøger Atlantsammenslutningen
 • 28. august 2018
  Aktiviteter og arrangementer for efteråret
 • 23. august 2018
  International Trusselskonference 2018
 • 14. august 2018
  Atlant oplever problemer med at sende og modtage mails
 • 13. juli 2018
  Atlantsammenslutningen går på sommerferie – og anbefaler en bunke bøger, du kan læse i varmen
 • 9. juli 2018
  NATO-topmødet i Bruxelles den 11. til 12. juli
 • 18. juni 2018
  House of Commons Defence Committee - A preliminary report on the Modernising Defence Programme
 • 17. juni 2018
  Russisk frygt for terror fra krigere, der kommer hjem fra Syrien
 • 12. juni 2018
  Pyrrhussejr sejr til Trump – kæmpe sejr til Kim Jong-un
 • 4. juni 2018
  Kritisk infrastruktur: Hvor godt rustede er vi til en krise?
 • 24. maj 2018
  Praktikopslag efterår 2018: Drømmer du om at arbejde med dansk og international sikkerhedspolitik dette efterår?
 • 8. maj 2018
  Hvad mener Iran om atomaftalens forhandlinger?
 • 7. maj 2018
  Seminar: Kritisk infrastruktur
 • 29. april 2018
  “Den økonomiske og geopolitiske situation i Rusland” Onsdag den 9. maj kl. 8.30 – 9.30
 • 13. april 2018
  Kommentar: Sådan beskriver russiske medier det forventede angreb i Syrien
 • 11. april 2018
  Donald Trumps muligheder i Syrien efter giftgasangreb
 • 9. april 2018
  Energi, Religion og Våbenkapløb - Stormagtskonflikt mellem Iran, Rusland og Tyrkiet?
 • 28. marts 2018
  Tre perspektiver på cyberkrig og cybersikkerhed
 • 23. marts 2018
  Ny udenrigspolitisk høg i Det Hvide Hus
 • 15. marts 2018
  Russisk valg: Et Rusland uden Putin ved magten?
 • 13. marts 2018
  FOKUS 2018: Norsk efterretningsvæsen opridser aktuelt trusselsbillede
 • 28. februar 2018
  Er Rusland egentlig en militær trussel?
 • 23. februar 2018
  Stormagtskonflikt mellem Iran, Rusland og Tyrkiet?
 • 21. februar 2018
  DAYS 2018
 • 15. februar 2018
  Sikkerhedskonference i München: Er den frie verdensorden gået af led?
 • 13. februar 2018
  Bogomtale: Har den danske krigsindsats nyttet?
 • 12. februar 2018
  USA: Den største trussel kommer ikke længere fra terrorister, men fra andre stater
 • 16. januar 2018
  Putin’s Asymmetric Assault on Democracy in Russia and Europe: Implications for U.S. National Security
 • 16. januar 2018
  Danmark, NATO og USA - Samme Kurs?
 • 15. januar 2018
  Vi lukker for tilmelding til seminaret "Efterretningsvirksomhed og truslen fra terror"
 • 12. januar 2018
  Begrænset antal pladser til vores seminar "Efterretningsvirksomhed og truslen fra terror"
 • 8. januar 2018
  Motståndskraft - Inriktningen av totalförsvaret och utformningen av det civila försvaret 2021-2025
 • 22. december 2017
  Missilforsvar – et strategisk valg og et signal til NATO
 • 20. december 2017
  Ny dansk risikovurdering 2017 fra FE
 • 20. december 2017
  Trumps udenrigs- og sikkerhedspolitik: "America First" i internationale anliggender
 • 19. december 2017
  Ny "National Security Strategy" i USA
 • 11. december 2017
  NU med video og podcast
 • 8. december 2017
  Seminarrække om Moderne Efterretningsvirksomhed
 • 6. december 2017
  Offentliggørelse af lokale til seminaret Moderne efterretningsvirksomhed og hybride trusler
 • 5. december 2017
  Vi lukker for tilmelding til seminaret "Moderne efterretningsvirksomhed og hybride trusler"
 • 30. november 2017
  Seminar: Moderne efterretningsvirksomhed og hybride trusler
 • 23. november 2017
  FE's historie
 • 15. november 2017
  Gerasimov beskriver Ruslands militære tilstand
 • 2. november 2017
  Ny rapport kommer med 34 anbefalinger til at bekæmpe misinformation
 • 1. november 2017
  Vi lukker for tilmelding til seminaret Trump og dansk-amerikanske forhold: Hvor er vi på vej hen?
 • 15. oktober 2017
  Trump og det dansk-amerikanske forhold: Hvor er vi på vej hen?
 • 12. oktober 2017
  Danmarks strategiske udfordringer: Prioriteringer i forhold til trusler
 • 11. oktober 2017
  Forsvarsforlig
 • 6. oktober 2017
  Spørgsmål og svar om NATO's 2% målsætning
 • 27. september 2017
  Nordkoreas nukleare våben - Nok er nok?
 • 13. september 2017
  Danmark skal bekæmpe misinformation
 • 13. september 2017
  Zapad 2017
 • 13. september 2017
  Problemer med mail
 • 5. september 2017
  Konference om cybersikkerhed
 • 27. august 2017
  Forsvarsforlig og megatrends kan ses på VTC
 • 24. august 2017
  Seminar: Trumps udenrigspolitik
 • 17. august 2017
  NATOs krav til dansk forsvars
 • 1. august 2017
  De autonome droner er her
 • 7. juli 2017
  Konference: Forsvarsforlig og megatrends
 • 14. juni 2017
  Udenrigs- og sikkerhedspolitisk strategi
 • 6. juni 2017
  Anskaffelser til forsvaret
 • 30. maj 2017
  NATO, Trump og Merkel - bryder NATO sammen?
 • 23. maj 2017
  Forsvarsministeren har udpeget nye chefer i Forsvaret
 • 19. maj 2017
  Iran går til valg i dag
 • 17. maj 2017
  Den voksende mistillid til vores institutioner er den største sikkerhedstrussel
 • 16. maj 2017
  Ukraine er sin egen værste fjende
 • 10. maj 2017
  Danmark fik besøg af USA's forsvarsminister
 • 9. maj 2017
  Rusland fejrer Sejrsdagen
 • 8. maj 2017
  Emmanuel Macron er ny fransk præsident
 • 3. maj 2017
  Tænd et lys d. 4. maj
 • 2. maj 2017
  Et amerikansk bud på fremtidens krigsførelse
 • 24. april 2017
  En russisk hackergruppe har i over 2 år hacket det danske forsvar
 • 18. april 2017
  Tyrkerne har stemt ja til at give Erdogan mere magt
 • 12. april 2017
  Lidegaard: Der er brug for en plan i Syrien
 • 7. april 2017
  Trump laver game changer med aktionen imod Syrien
 • 7. april 2017
  Putin er vred, men ikke rasende over Trumps missilangreb i Syrien
 • 6. april 2017
  Regeringen åbner for øget militært bidrag i Syrien
 • 4. april 2017
  Nordkoreas diktator er klar til at gøre alt
 • 31. marts 2017
  En optøning i Arktis-forum?
 • 30. marts 2017
  Løkke møder Trump i dag
 • 27. marts 2017
  After new wars – new strategy?
 • 20. marts 2017
  Enighed om forøgelse af forsvarsbudget
 • 17. marts 2017
  NATO’s generalsekretær mødtes med forsvarsministeren
 • 17. marts 2017
  Stoltenbergs besøg i Danmark
 • 16. marts 2017
  Danmark køber fransk artilleri
 • 7. marts 2017
  Politiet og forsvaret i samarbejde
 • 2. marts 2017
  Sverige genindfører værnepligten
 • 2. marts 2017
  Beskyttelsen af Danmark kræver flere penge
 • 20. februar 2017
  Ballistisk missilforsvar og områdeluftforsvar
 • 15. februar 2017
  Listen over forsvarsmateriel, som Danmark bør købe
 • 13. februar 2017
  NATO fordømmer Nordkoreas affyring af ballistisk missil
 • 13. februar 2017
  Det Udenrigspolitiske Selskab afholder arrangement
 • 8. februar 2017
  Trump kloden rundt
 • 7. februar 2017
  Ugens analyse fra Den Norske Atlanterhavskomité
 • 7. februar 2017
  DAYS Copenhagen: March 9-12
 • 7. februar 2017
  PET - ny terrorvurdering