NATO - fremtidens forsvarsalliance - LUKKET FOR TILMELDING

Stanley Sloan besøger Danmark den 3. marts 2020

Start: 3. marts 2020 15:00
Slut: 3. marts 2020 17:00

Den nye verdensorden har påvirket de strukturer, vi igennem årtier har kendt og stolet på. Det gælder også for NATO’s vedkommende. Fra at være en forsvarsalliance, hvis fornemste formål var at stå imod et angreb orkestreret af Warszawapagten, er NATO i dag en forsvarsalliance med kapaciteter, der kan anvendes til mere end nærforsvaret af Europa og Nordamerika. Det ser vi bl.a. ved, at NATO i dag er engageret i sin anden træningsmission i Irak, ligesom NATO har været kapacitetsindsat i bl.a. Afrika og Asien.

NATO har været god til at genopfinde sig selv og sin eksistensberettigelse, men hvor går fremtiden hen? Dét vil Atlantsammenslutningen se nærmere på ved dette enestående arrangement, hvor hovednavnet er Stanley Sloan, Non-resident Senior Fellow ved Scowcroft Centre of the Atlantic Council of the United States.

Stanley Sloan har i en menneskealder været anvendt som ekspert inden for netop dette emne; og der er nok ingen tvivl om, at han er én af dem, der i dag ved mest om NATO og mulighederne for udviklingen af NATO.

Der kan læses mere om Stanley Sloan via dette link (klik her).

Foruden Stanley Sloan vil der være oplæg ved international redaktør, cand.polit. Michael Jarlner, Politiken; professor, ph.d. Anders Wivel, Københavns Universitet; og generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe, Atlantsammenslutningen.

Moderator:
Sikkerhedspolitisk analytiker, cand.soc. Morten Hetmar Vestergaard, Atlantsammenslutningen.

Arrangør:
Generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe, Atlantsammenslutningen.

Program

Udgives snarest.

Praktiske forhold

Sted:
Frederiksberg Slot

Dato:
Den 3. marts 2020

Tid:
Kl. 1500-1700 med indskrivning kl. 1400-1445

Konferencesprog:
Engelsk

Tilmeldingsfrist:
Den 29. februar 2020 kl. 1200

Tilmelding:
tilmelding@atlant.dk

Når Atlantsammenslutningen har modtaget og registreret tilmelding, vil der snarest derefter blive udsendt en personlig bekræftelse.

Af sikkerhedsmæssige årsager vil kun tilmeldte, der kan fremvise personlig bekræftelse samt id-kort med billede, kunne få adgang til Frederiksberg Slot.

For at lette adgange gennem hovedvagten til Frederiksberg Slot opfordres alle til at komme i god tid. Indskrivning er kun mulig inden for det anførte tidsrum.

Adgangsforhold til Frederiksberg Slot

Frederiksberg Slot huser Hærens Officersskole; og derfor er slottet militært område. Det betyder, at adgangen til Frederiksberg Slot er begrænset, idet adgang derfor kun er mulig, hvis Atlantsammenslutningen har bekræftet tilmelding til sine aktiviteter. Id-kort med billede skal således forevises den militære vagt ved indgangen til Frederiksberg Slot.

Parkeringsforhold på Frederiksberg Slot

Der er ikke mulighed for at parkere på Frederiksberg Slot.

Frederiksberg Kommune har muliggjort bilparkering. Det kan der læses mere om på www.parkeringsinfo.dk/parkering-Frederiksberg (klik her).

Derudover kan der henvises www.rejseplanen.dk (klik her), idet der er gode transportmulighed ved anvendelse af især bus og metro.

Opdateret den 19. februar 2020 kl. 0929/nom