Seminar: Kritisk infrastruktur

Start: 31. maj 2018 00:00

Hvad sker der, hvis strømmen går, hvis landet bliver hacket, eller hvis vi bliver ramt af en epidemi? Kom og bliv klogere på emnet kritisk infrastruktur.

Den 31. maj sætter Atlantsammenslutningen og IDA Risk fokus på kritisk infrastruktur med et seminar med tre oplæg, der alle handler om kritisk infrastruktur.

For hvad er kritisk infrastruktur egentlig? Og hvorfor er det vigtigt at snakke om? Kritisk infrastruktur er defineret ved at være de dele af samfundet, som vi ikke kan klare os uden. Eksempelvis smitteberedskab, energiforsyning og cyberbeskyttelse.

Seminarets oplægsholdere er:
Maximillian Ritzl fra Beredskabsstyrelsen, som vil definere kritisk infrastruktur og Beredskabsstyrelsens rolle i forhold til området.

Poul Thorlacius-Ussing fra Center for Cybersikkerhed, som vil fortælle om truslerne mod cybersikkerhed og om cybersikkerhed som kritisk infrastruktur.

Kåre Mølbak fra Smitteberedsskab ved Statens Seruminstitut vil fortælle om forebyggelse og handlingsplaner i tilfælde af eksempelvis en epidemi.

Efter de tre oplæg, vil der være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne.

Dato: 31. maj kl. 15-17
Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

Arrangementet er gratis. Tilmelding via IDA risks tilmeldingssystem: https://universe.ida.dk/arran…/kritisk-infrastruktur-327448/