Tænketanken Atlantsammenslutningen søger praktikanter til efteråret 2019

af Niels-Ole Mannerup, sekretariatet

Interesserer du dig for dansk og international sikkerhedspolitik? Følger du lige nu med i, hvad der foregår i og omkring Den persiske Golf, mens du har et øje på Folkemødet 2019? Tænker du tanker om, hvorledes en socialdemokratisk regering vil føre udenrigs- og forsvarspolitik, hvis regeringsmagten skifter? Brænder du for at give udtryk for din mening i en analytisk kontekst? Kan du svare ”ja” til disse spørgsmål, så burde du måske overveje at sende os en ansøgning om at blive ulønnet praktikant i Tænketanken Atlantsammenslutningen. Lige nu har vi nemlig brug for fire praktikanter til afløsning af de fire praktikanter, der begyndte hos os i januar 2019.

Du er velkommen til at kontakte sikkerhedspolitisk analytiker Morten Hetmar Vestergaard på telefon 2650 2224, hvis du har spørgsmål til hverdagen på Frederiksberg Slot med den bedste 2. sals-udsigt over Frederiksberg Have.

Tror du, at du er den rette for os, så send os en motiveret ansøgning via atlant@atlant.dk. Vi svarer på alle ansøgninger - og hvis vi gerne vil stifte nærmere bekendtskab med dig, vil du blive kontaktet direkte af generalsekretær, ph.d. Lars Bangert Struwe.

Den 15. juni 2019 kl. 1200/nogm