Atlantsammenslutningens sekretariat består af praktikanter fra forskellige universiteter og en kommunikationskonsulent, der sammen med Generalsekretæren, alle forsøger at skabe debat og oplysning om aktuelle sikkerheds- og udenrigspolitiske problemstillinger.

 

 

Generalsekretær
Lars Bangert Struwe, Ph.d.
lars@atlant.dk
Tlf: 3059 1944

 

 

Kommunikationskonsulent

Anders Rømeling, journalist og cand.soc i international sikkerhed og folkeret
anroe@atlant.dk

 

 

 

 

Kommunikationsmedarbejder
Kirstine Ottesen, journalist og stud.bach. i russisk
kirot@atlant.dk

 

 

 

 

 

Studentermedarbejder 
Ida Alban Adler, stud.cand.mag i Østeuropastudier
iabla@atlant.dk

 

 

Studentermedarbejder

Jens-Peter Hau

Stud.cand.soc i Udvikling og Internationale Relationer, AAU. Han har særligt beskæftiget sig med europæisk politik og amerikansk udenrigspolitik. 

jephu@atlant.dk

 

 

Studentermedarbejder

Helena Iris

Stud. Bach. med hovedfag i samfundsfag og sidefag i russisk,  med særlig interesse i Rusland og Østeuropa, både internt og i internationale relationer.

helu@atlant.dk

 

 

Niels-Ole Mannerup

Cand.jur. fra Københavns Universitet med operativ militærerfaring fra EU, FN, Den forenede FN-kommando på Den koreanske Halvø samt koalitionsstyrker. Har som kommandørkaptajn været udsendt til FN-missionen i Sudan som Force Legal Adviser og Special Adviser.

 

 

Studentermedhjælper

Kristian Bischoff

Kandidat fra University of Exeter i Applied Security and Strategy, bachelor i Katastrofe- og Risikomanagement fra Metropol. Har særlig interesse for nationale sikkerhedsproblematikker og national strategi. Har tidligere arbejdet med maritim og privat sikkerhed. Aftjent værnepligt ved TRR i Aalborg. 
Kribis@atlant.dk