Trusselskonference 2021: Truslerne mod Danmark i de fem NATO-domæner

Hvilke trusler er der mod Danmark og Danmarks partnere i NATO

Start: 3. juni 2021 13:00
Slut: 3. juni 2021 16:00

Webinar

Onlinetilmeldingsformular, som skal udfyldes, hvis man ønsker at deltage i seminaret, findes nederst i opslaget.

Covid-19 har vist, at Danmark på samme tid kan blive ramt af såvel en epidemi som fremmede magters påvirkningsoperationer. Covid-19 pressede også danske virksomheder – såvel økonomisk som på deres forsyningskæder. Forsvaret og Beredskabsstyrelsen har under denne krise skullet levere en markant indsats til understøttelse af vigtige samfundsstrukturer. Spørgsmålet er dog, hvorvidt Danmark er forberedt på den næste krise? Beskytter Danmark sin kritiske infrastruktur? Er Danmark forberedt på en krise i de to militære domæner cyber og space? Hvordan forbereder dansk erhvervsliv sig på den næste krise, hvor erhvervspolitik meget vel kan blive sikkerhedspolitik.

Alt-i-alt ser Trusselskonference 2021 på truslerne i de fem NATO-domæner.

Der arbejdes på at sammensætte et spændende og aktuelt program med både nationale og internationale oplægsholdere.

Kommunikationsplatform

Atlantsammenslutningen gør i dag brug af den kommunikationsplatform, der udbydes af Cisco Webex.

Cisco Webex er et amerikansk selskab, der er eksperter ud i webbaserede konferenceløsninger. Det oprindelige selskab - WebEx - blev grundlagt i 1995, og i 2007 blev det overtaget af Cisco Systems.

Tilmelding

Tilmelding til webinaret af nødvendig, således at et webinarlink kan blive tilsendt. Webinarlink forventes at blive afsendt fra Atlantsammenslutningen senest den 2. juni 2021 kl. 1600.

Formular til brug for onlinetilmelding følger nedenfor.

Tilmeldingsfrist

Der vil blive lukket for tilmelding den 1. juni 2021 kl. 1600.

Onlinetilmelding

For at tilmeldingsformularen kan afsendes, skal alle felter med * udfyldes. Det sidste felt er valgfrit, men Atlantsammenslutningen håber, at du vil svare "ja" til at modtage information fra Atlantsammenslutningen sendt direkte til din e-mail.

Når tilmeldingsformularen er udfyldt, trykker du på det fremhævede felt. Umiddelbart derefter vil du på skærmen se en bekræftelse af, at du har tilmeldt dig.

Formel bekræftelse samt oplysning om link og kode vil senere blive tilsendt den e-mail, der er oplyst ved tilmeldingen.

Den 6. april 2021 kl. 1747/nom